Detské náušnice – roztomilý aj nadčasový dizajn

Prvé náušnice majú pre dievčatko, a neskôr slečnu, symbolický význam. Stávajú sa spomienkou na radostné detské obdobie a lásku rodičov či starých rodičov, ktorí sa ju rozhodli vyjadriť krásnym šperkom.

 

Spracovanie detských náušníc by malo byť hravé aj nadčasové zároveň. Určitý balans medzi roztomilosťou a jednoduchosťou bude kľúčom k tomu, aby si tento často prvý šperk udržal svoju pozíciu medzi obľúbenými ozdobami po dlhé roky.

 

Motívy kvetov

Prírodné motívy ako kytička alebo trojlístok sú ideálnym kompromisom medzi detským motívom a dizajnom, ktorý môžu nosiť aj dospievajúce. Na dievčatku budú vyzerať roztomilo a hravo, na mladej slečne potom nežne a romanticky. Napríklad trojlístky z ružového zlata s diamantom sú presne tým typom šperku, ktorý s dievčaťom porastie.

 

Zo zvieracej ríše

Prevažná väčšina dievčatiek zvieracím motívom neodolá, a tak je to stávka na istotu. Určite neprehliadnite napichovacie náušnice lienky s diamantmi alebo motýlikové náušnice z bieleho zlata na brizúru.

 

Diamanty

Detské náušnice s diamantmi sa stanú rodinným klenotom, ktorý pre každú ďalšiu generáciu bude nadobúdať na hodnote. Trblietavé diamanty rozžiaria dievčenskú tvár a budú sa malej parádnici hodiť k šatám vo všetkých farbách. Stavte napríklad na najobľúbenejší šperkový motív v podobe srdiečkových náušníc z bieleho zlata s diamantmi.

 

Minimalizmus

Zvlášť pri náušniciach na puzetu je veľká šanca, že neomrzia ani po mnohých rokoch. Jednoduché tvary ako trojuholník, tyčinka alebo hviezda sú nestarnúce. Šperk s rovnakým motívom navyše môže nosiť dcéra aj mamička.

 

Veselé farby

Detské náušnice s prírodnými farebnými kameňmi sú hravé a veselé, zároveň však majú punc luxusu. Zamerajte sa na obľúbenú ružovú farbu v podaní náušníc z bieleho zlata s guľatými turmalínmi alebo na žiarivé topásové náušnice.

 

Pozrite si bohatú ponuku náušníc z ateliéru KLENOTA. Vybraný model si môžete objednať v akejkoľvek farbe zlata. Napichovacie náušnice štandardne dodávajú so zapínaním na puzetu, zapínanie vám však na prianie bezplatne vymenia aj za skrutku.

obrázky: klenota.sk